| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
administrator

|
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 23:42 Temat postu: Park |
|
|
Odpocząć od wszystkiego... Co może być przyjemniejszego niż pacer po malowniczym parku? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Maj 07, 2009 23:42 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Shane Walker

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 23:40 Temat postu: |
|
|
Weszli do parku i szli wzdłóż alejki. - To co powiesz mi w końcu coś o swoich zainteresoiwaniach? - uśmiechnął się. _________________ Shane Walker, 21 lat, profil: medycyna, stan cywilny: wolny, pokój 204 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Amelia Dali

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 23:47 Temat postu: |
|
|
Hmm...- zamyśliła się teatralnie.- uwielbiam wyciągać na spacery chłopaków, którzy prawie powalają mnie na ziemię.- zaśmiała się, a potem dodała normalnym tonem:- sztuka jest dla mnie prawie wszystkim, gdybym mogła, malowałabym wszystko dookoła mnie. Ale lubię też czasem potańczyć w jakimś dobrym klubie, pograć w kosza, pojeździć na łyżwach.-uśmiechnęła się i dodała: I to wszystko przy dobrej muzyce.
A Ty?- dodała po chwili- Czy chemia i biologia wypełniają Ci całe życie?- wytknęła język i podeszła do pobliskiej ławki. _________________ Amelia Dali
Lat: 19
Stan cywilny: wolna
Profil: sztuka
Numer pokoju: 106 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Shane Walker

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 23:51 Temat postu: |
|
|
Zaśmiał się. - Nie, zdecydowanie nie. Właściwie jestem na medycynie dlatego, że najlepiej mi idzie z tych przedmiotów i już. - Wzruszył ramionami z obojętnością. - Tak dla siebie lubię pograć w siatkówkę, ale przy moim skromnym 188cm wzrostu nie jestem najlepszym kandydaten na zawodnika. - Usiedli. - A co malujesz? Tzn. wiesz, tak najchętniej. _________________ Shane Walker, 21 lat, profil: medycyna, stan cywilny: wolny, pokój 204 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Amelia Dali

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 23:59 Temat postu: |
|
|
Skromnym 188?- zawołała. Spójrz na mnie... to ja biedna istotka, mająca raptem 172 mogę się przy Tobie schować.- uśmiechnęła się do chłopaka. Swoją drogą szkoda, że nie poznaliśmy się wcześniej. Chemia w szkole średniej była moim koszmarem. Nikt nie był w stanie normalnie mi jej wyłożyć. Przynajmniej tej szkolnej.-dodała po chwili, uśmiechając się do wiewiórki wdrapującej się właśnie po drzewie.-Co maluję? Hmm... kiedyś pejzaże, teraz odtwórczo maluję prace Salvadora Dali, ale skupiłam się też na portretach. Ludzie wciąż nie bardzo mi wychodzą, jeśli wiesz co mam na myśli.- dodała. _________________ Amelia Dali
|
| Powrót do góry |
|
 |
Shane Walker

|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 00:06 Temat postu: |
|
|
No cóż... O sztuce nie jestem w stanie zbyt wiele powiedzieć - wystawił język. - Ano, na siatkarza to naprawdę niezbyt wiele. W porównaniu do moich kolegów z dawnej drużyny... - Wywrócił oczami na myśl o tych "dwumetrowcach". - A ty jak na dziewczynę jesteś całkiem wysoką osobą uważam. - Zlustrował Mel wzrokiem. - A co do chemii... No cóż, masz twórczą duszę, gdybyś była dobra we wszystkim to mogłabyś zastąpić Boga. - puścił jej oko i zaczął bawidź się liściem. _________________ Shane Walker, 21 lat, profil: medycyna, stan cywilny: wolny, pokój 204 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Amelia Dali

|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 00:12 Temat postu: |
|
|
Odczep się od mojego wzrostu.-odgryzła się ponownie wystawiając język.-Jestem przeciwniczką szpilek. Matka Natura do przewidziała i obdarowała mnie wzrostem. Na bal maturalny poszłam w balerinach.-dodała.- Dobrze, że nie jesteś wyższy. Bolałby mnie kark od patrzenia na Ciebie.- roześmiała się i wstała.- Gdzie teraz? _________________ Amelia Dali
|
| Powrót do góry |
|
 |
Shane Walker

|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 00:17 Temat postu: |
|
|
Widzę, że masz ochotę na zwiedzenie okolicy. - uśmiechnął się. - Ja też, nie orientuję się jeszcze dokładnie co gdzie i jak. Może piwo? Jesteś pełnoletnia, nie? - Spojrzał chytrze. _________________ Shane Walker, 21 lat, profil: medycyna, stan cywilny: wolny, pokój 204 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Amelia Dali

|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 00:22 Temat postu: |
|
|
Pochlebiasz mi, jeśli według Ciebie wyglądam na młodszą.- powiedziała- Jedno piwo. Niech będzie. Ale nie więcej, bo po większej ilości zazwyczaj odpływam w krainę niebytu. Prowadź.- wskazała ręką przed siebie. _________________ Amelia Dali
|
| Powrót do góry |
|
 |
Blair Spencer

|
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 10:14 Temat postu: |
|
|
Ubrana w czarne legginsy, czerwony top i oczywiście mając na nogach swoje ulubione buty do biegania wbiegła do parku. Muzyka z mp3 pozwoliła jej odlecieć na dobre. Jedyne co czuła to bicie własnego serca, nic więcej nie istniało. _________________ Imię i nazwisko: Blair Spencer
Profil: grafika
Numer pokoju: 102 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sebo099
|
Wysłany: Pią Lut 03, 2017 08:49 Temat postu: |
|
|
przepiękny to jest park _________________ Move here |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maciej543
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2017 10:31 Temat postu: |
|
|
| trochę mało drzew w parku |
|
| Powrót do góry |
|
 |
goska1919a
|
Wysłany: Sro Cze 27, 2018 13:33 Temat postu: |
|
|
Hm.... A czy da się znaleźć informacje na ten temat w Internecie? Ciekaw jestem... _________________ Płynę, cała w złocie, już nieuczepiona dna. Czuję, jak rodzi się we mnie tysiąc zdolności. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bałwan1934
|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2020 16:02 Temat postu: |
|
|
| Gdzie jest ten park? Mam okazję się przeprowadzić i szukam miejsca blisko natury. Może firma przeprowadzkowa z Krakowa będzie wiedzieć. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kosmatek
|
Wysłany: Pią Sty 22, 2021 13:19 Temat postu: |
|
|
| Ja mam dość spory teren taki właśnie pod park i w tym roku chcemy go ogarnąć. Zastanawiam się nad zakupem kosiarek od producenta https://www.stiga.pl/sklep/utrzymanie-porzadku jest tu ktos kto zna sie na urzadzeniach akumulatorowych i moze mi podpowiedziec czym kierowac sie przy wyborze? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Sty 22, 2021 13:19 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |