Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mared434
|
Wysłany: Wto Sty 30, 2018 18:48 Temat postu: Ogrod |
|
|
Jesli Twoj ogrod jest dla Ciebie wazny, lubisz sie nim zajmowac i pielegnaowac, to polecam strone https://www.stiga.pl/ . Każdy ma swoją własną wizję idealnego ogrodu. Jedni nie wyobrażają go sobie bez basenu, innych usatysfakcjonuje prosty ogródek ziołowy. Nie ważne czy urządzamy ogromną, otwartą przestrzeń czy maleńki skrawek ziemi, duży czy mały ogród, istnieją pewne podstawowe zasady, którymi powinniśmy się kierować. Trzeba o niego dbac ! |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Sty 30, 2018 18:48 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
asia44
|
Wysłany: Czw Lut 22, 2018 21:56 Temat postu: |
|
|
To prawda, każdy swój wymarzony ogród wyobrażać sobie może nieco inaczej. Sama niedawno stałam się posiadaczką własnego ogródka tuż obok mieszkania wrocław od Lokum Deweloper. Świetna opcja dla osób chcących pozostać w centrum miasta i nie rezygnować z odrobiny własnej przestrzeni |
|
Powrót do góry |
|
|
goldzor
|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2018 13:29 Temat postu: |
|
|
Myślę, że warto ten temat zostawić specjaliście. Dzięki temu wielu trudności się oszczędzi. _________________ Zmiana. Jest nieunikniona. |
|
Powrót do góry |
|
|
Zigi7
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2018 13:52 Temat postu: |
|
|
Myślę, że to jest temat dla specjalisty... Dzięki temu można sobie oszczędzić wielu trudności... _________________ Nie ma sensu kochać. Prawda, lojalność - to coś, co potrafi trwać wiecznie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kostka
|
Wysłany: Wto Kwi 30, 2019 10:02 Temat postu: |
|
|
Jeśli planujesz hodować w ogrodzie bardziej wymagające rośliny, to zapewne potrzebny będzie Ci tunel foliowy. Sprawdź ofertę sklepu internetowego EuroOgrod, bo mają tam takie tunele dostępne w bardzo atrakcyjnych i niewygórowanych cenach Warto się rozejrzeć |
|
Powrót do góry |
|
|
fangros
|
|
Powrót do góry |
|
|
Willow
|
Wysłany: Pią Maj 24, 2019 09:30 Temat postu: |
|
|
Nie wiem, czy jest sens inwestować w mało skuteczne półśrodki. Pomyśl nad garażem modułowym, chyba będzie to lepsze rozwiązanie.
|
|
Basie
|
Wysłany: Pią Maj 31, 2019 20:22 Temat postu: |
|
|
Też uważam, że tego typu sprawy lepiej zostawić dla fachowców _________________ Wyciskarka Angel to wyciskarka, która sprawi, że twoje posiłki będą przyjemniejsze ze szklanką świeżego soku w dłoni! |
|
Powrót do góry |
|
|
natan
|
Wysłany: Sro Cze 12, 2019 14:28 Temat postu: |
|
|
Projektowanie i zagospodarowanie ogrodu zostawiłem fachowcom. Sam natomiast zająłem się ogrodzeniem. Kupiliśmy ogrodzenie łupane Joniec a że troche na murarce się znam więc bloczki betonowe mi nie straszne. |
|
Powrót do góry |
|
|
TigerBonzo
|
Wysłany: Pon Lip 08, 2019 09:17 Temat postu: To dobra sprawa |
|
|
To dobra sprawa. Najlepiej zlecać wszystko ekspertom. Samodzielnie można tylko popsuć cały ten ogród.
|
|
maloko232
|
Wysłany: Pią Sie 09, 2019 16:01 Temat postu: |
|
|
Dla osób związanych zawodowo z rolnictwem mogę z całego serca polecić firmę CHEMIROL. Jestem rolnikiem i dzięki temu że na tagrach rolniczych poznałem pracowników tej firmy i otrzymałem kilka cennych informacji zmieniłem swój sposób postrzegania rolnictwa. Już wiem że odpowiednie nawożenie i ochrona roślin może aż tak wpłynąć na plony. Polecam |
|
Powrót do góry |
|
|
kosmatek
|
Wysłany: Czw Sie 29, 2019 20:08 Temat postu: |
|
|
Nie mam pojęcia jak Wy, ale ja nie wyobrażam sobie ogrodu bez huśtawki drewnianej. Mamy u siebie huśtawkę ze sklepu https://www.martynasklep.pl/hustawki-i-akcesoria-do-hustawek/ która jest niezbędnym elementem służącym do relaksu zarówno dla mnie i żony jak i dla dzieci. Wydaje mi się, że każdy chyba posiada w swoim ogrodzie taką huśtawkę czy się mylę? |
|
Powrót do góry |
|
|
Bałwan1934
|
Wysłany: Sro Gru 11, 2019 10:49 Temat postu: |
|
|
Mój dziadek miał kawałek ogrodu i starannie go pielęgnował. Pamiętam, że miał najpiękniejsze róże w okolicy. Ciekawe jakiego nawozu używał. |
|
Powrót do góry |
|
|
Carmel89
|
Wysłany: Sro Wrz 16, 2020 08:11 Temat postu: |
|
|
Ogród to najlepsze miejsce w domu, gdzie można odpocząć, odprężyć się na świeżym powietrzu. Dlatego warto kupić sobie przykładowo jakiś fajny grill, zestaw ogrodowy- wiecie, stworzyć takie miejsce rekreacyjne. Co do grillowania, to super tutaj https://sklep.landmann.pl/k2,grille-gazowe.html sprzęty znajdziecie. Mnie najbardziej spodobał się tam grill gazowy, ale mają tam jeszcze inne typu grilli:węglowe, elektryczne, nawet wędzarnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|