Forum East Academy Strona Główna East Academy
Akademia dla wszystkich

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Ogrod
Idź do strony 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum East Academy Strona Główna -> Trochę natury
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mared434

PostWysłany: Wto Sty 30, 2018 18:48    Temat postu: Ogrod Odpowiedz z cytatem

Jesli Twoj ogrod jest dla Ciebie wazny, lubisz sie nim zajmowac i pielegnaowac, to polecam strone https://www.stiga.pl/ . Każdy ma swoją własną wizję idealnego ogrodu. Jedni nie wyobrażają go sobie bez basenu, innych usatysfakcjonuje prosty ogródek ziołowy. Nie ważne czy urządzamy ogromną, otwartą przestrzeń czy maleńki skrawek ziemi, duży czy mały ogród, istnieją pewne podstawowe zasady, którymi powinniśmy się kierować. Trzeba o niego dbac !
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Sty 30, 2018 18:48    Temat postu:

Powrót do góry
asia44

PostWysłany: Czw Lut 22, 2018 21:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To prawda, każdy swój wymarzony ogród wyobrażać sobie może nieco inaczej. Sama niedawno stałam się posiadaczką własnego ogródka tuż obok mieszkania wrocław od Lokum Deweloper. Świetna opcja dla osób chcących pozostać w centrum miasta i nie rezygnować z odrobiny własnej przestrzeni Smile
Powrót do góry
goldzor

PostWysłany: Wto Kwi 17, 2018 13:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że warto ten temat zostawić specjaliście. Dzięki temu wielu trudności się oszczędzi.
Zigi7

PostWysłany: Wto Kwi 24, 2018 13:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że to jest temat dla specjalisty... Dzięki temu można sobie oszczędzić wielu trudności...
Kostka

PostWysłany: Wto Kwi 30, 2019 10:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli planujesz hodować w ogrodzie bardziej wymagające rośliny, to zapewne potrzebny będzie Ci tunel foliowy. Sprawdź ofertę sklepu internetowego EuroOgrod, bo mają tam takie tunele dostępne w bardzo atrakcyjnych i niewygórowanych cenach Smile Warto się rozejrzeć Wink
Powrót do góry
fangros

PostWysłany: Pią Maj 24, 2019 06:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam dość spory ogród gdzie obecnie pod chmurką stoi auto. Stoję przed poważnym pytaniem...Czy wiata garażowa może być dobrą alternatywą dla garażu murowanego? Bo ja znalazłam takie gotowe wiaty drewniane z pleksą https://www.wooder.com/domki-i-altany/garaze-i-wiaty/18,wiata-garazowa-drewniana-304x500-pleksa i myślę że na początek chyba taka by mi starczyła, co myślicie o tym ?
Powrót do góry
Willow

PostWysłany: Pią Maj 24, 2019 09:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem, czy jest sens inwestować w mało skuteczne półśrodki. Pomyśl nad garażem modułowym, chyba będzie to lepsze rozwiązanie.
Basie

PostWysłany: Pią Maj 31, 2019 20:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też uważam, że tego typu sprawy lepiej zostawić dla fachowców
natan

PostWysłany: Sro Cze 12, 2019 14:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Projektowanie i zagospodarowanie ogrodu zostawiłem fachowcom. Sam natomiast zająłem się ogrodzeniem. Kupiliśmy ogrodzenie łupane Joniec a że troche na murarce się znam więc bloczki betonowe mi nie straszne.
Powrót do góry
TigerBonzo

PostWysłany: Pon Lip 08, 2019 09:17    Temat postu: To dobra sprawa Odpowiedz z cytatem

To dobra sprawa. Najlepiej zlecać wszystko ekspertom. Samodzielnie można tylko popsuć cały ten ogród.
maloko232

PostWysłany: Pią Sie 09, 2019 16:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dla osób związanych zawodowo z rolnictwem mogę z całego serca polecić firmę CHEMIROL. Jestem rolnikiem i dzięki temu że na tagrach rolniczych poznałem pracowników tej firmy i otrzymałem kilka cennych informacji zmieniłem swój sposób postrzegania rolnictwa. Już wiem że odpowiednie nawożenie i ochrona roślin może aż tak wpłynąć na plony. Polecam
Powrót do góry
kosmatek

PostWysłany: Czw Sie 29, 2019 20:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie mam pojęcia jak Wy, ale ja nie wyobrażam sobie ogrodu bez huśtawki drewnianej. Mamy u siebie huśtawkę ze sklepu https://www.martynasklep.pl/hustawki-i-akcesoria-do-hustawek/ która jest niezbędnym elementem służącym do relaksu zarówno dla mnie i żony jak i dla dzieci. Wydaje mi się, że każdy chyba posiada w swoim ogrodzie taką huśtawkę czy się mylę?
Powrót do góry
Bałwan1934

PostWysłany: Sro Gru 11, 2019 10:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój dziadek miał kawałek ogrodu i starannie go pielęgnował. Pamiętam, że miał najpiękniejsze róże w okolicy. Ciekawe jakiego nawozu używał.
Powrót do góry
Carmel89

PostWysłany: Sro Wrz 16, 2020 08:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ogród to najlepsze miejsce w domu, gdzie można odpocząć, odprężyć się na świeżym powietrzu. Dlatego warto kupić sobie przykładowo jakiś fajny grill, zestaw ogrodowy- wiecie, stworzyć takie miejsce rekreacyjne. Co do grillowania, to super tutaj https://sklep.landmann.pl/k2,grille-gazowe.html sprzęty znajdziecie. Mnie najbardziej spodobał się tam grill gazowy, ale mają tam jeszcze inne typu grilli:węglowe, elektryczne, nawet wędzarnie.
Powrót do góry
Reklama

PostWysłany: Nie Lut 21, 2021 02:35    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Reklama

Wysłany: Nie Lut 21, 2021 02:35    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum East Academy Strona Główna -> Trochę natury Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Następny
Strona 1 z 19
Skocz do: